Europos Parlamento nario Justino Vinco Paleckio laiškas bičiuliams

Gerbiamas Algimantai,

          Su kolegės Eglės pagalba šiandien atsidarėme Kybartų skyriaus tinklalapį. Atrodo gražiai ir solidžiai, tikrai gerai padirbėta, svetainė suteikia daug įdomios ir naudingos informacijos. Malonu buvo pamatyti mūsų susitikimo Briuselyje, Europos Parlamente nuotrauką, kuri priminė mūsų dalykišką pokalbį prie kavos ir arbatos. Be abejo, ir mano apsilankymą Kybartuose pernai, kai diskutavome su bičiuliais, kai įdomių įspūdžių patyriau Kybartų pasienio užkardoje.
Jeigu bičiuliai kviečia, su malonumu dar atvažiuočiau į Suvalkiją, apsilankyčiau Kybartuose. Tačiau šiai vasarai kelionių grafikas jau sudarytas, yra vietovių, kur jau seniai nesu buvęs. Tačiau dėl apsilankymo kiek vėliau mielai galėtume tartis.
Geriausi linkėjimai bičiuliams – sėkmės besirengiant svarbiems kitų metų pradžios įvykiams!
Pagarbiai ir bičiuliškai,

Justas Vincas Paleckis

Europos Parlamento narys
Užsienio reikalų komiteto narys
Saugumo ir gynybos pakomitečio pirmininko pavaduotojas Aplinkos, visuomenės sveikatos ir maisto saugos komiteto pavaduojantis narys Delegacijos ryšiams su Baltarusija pirmininko pavaduotojas Delegacijos ES ir Rusijos parlamentinio bendradarbiavimo komitete narys Lietuvos delegacijos Europos Parlamento Socialistų ir demokratų pažangiojo aljanso grupėje vadovas

El. p.: justas@paleckis.lt